Welke activiteit verricht wijngist??

Welke activiteit verricht wijngist??
Gist, ze hebben een voldoende hoeveelheid verdunde suiker nodig om zich te ontwikkelen, MET 1 kg. ze produceren suiker 1/2 kg. alcohol en een gelijke hoeveelheid van het gas genaamd koolzuuranhydride. We kennen dit gas allemaal, omdat we het in frisdrank en bier vinden. Dit is echter niet de belangrijkste waarde van raszuivere gist, omdat gewone gist het ook afbreekt. Het draait allemaal om tijd, omdat edelgist veel meer suiker veel sneller afbreekt, daarom produceren ze veel meer alcohol, waardoor de groei van wilde gist wordt geremd, die de smaak en geur van de toekomstige wijn nadelig kunnen beïnvloeden, en zelfs ons werk volledig bederven, naast het beroep ook materiële schade veroorzaken. Het positieve effect van wijngist houdt daar niet op. Wijngist voegt een karakteristiek wijnaroma toe aan de drank en dit moet als een van hun belangrijkste voordelen worden beschouwd. Het op deze gist gefermenteerde vruchtensap krijgt de juiste geur en wijnsmaak, en om deze reden moet raszuivere wijngist worden gebruikt. Wijngist b.v.. Málaga geeft de wijn een constante smaak en aroma die kenmerkend zijn voor een bepaalde wijn. Het begrijpelijke is, dat we dit niet kunnen verwachten van bier of broodgist. Door gebruik te maken van deze eigenschap van raszuivere wijngist, is het mogelijk om een ​​wijn te verkrijgen die de beste soorten druivenwijn nabootst door de juiste selectie van fruit en het gebruik van een geschikte soort gist., tijdens het herinneren, dat deze kenmerken pas volledig tot ontwikkeling komen nadat de wijn enige tijd heeft gerijpt. Als we meer toevoegen, dat volbloed wijngist de klaring van wijn versnelt en dat de wijnen die ervan gemaakt worden zeer duurzaam zijn, dan hebben we de totaliteit van hun onvervangbare actie. Maar wie geeft er niet eens om, om druivenwijnen in hun producten te imiteren en het mengen van sappen die voor dit doel worden aanbevolen, wordt vaak niet gebruikt, moet gisten van deze soorten gebruiken, zoals gegeven in de gedetailleerde sectie voor elke vrucht, omdat deze soorten als de meest geschikte werden beschouwd op basis van jarenlange beproevingen van vele fruitteeltbeoefenaars en theoretici, en alleen op deze manier krijgt de wijn een wijnaroma, het meest geschikt voor de fruitsoort. U kunt voor elk vruchtensap ook elke soort gist gebruiken, in dit geval geleid door een persoonlijke voorkeur voor de smaak en het aroma van wijn.

Het is echter vaak het geval, die mensen, die nog nooit van wijngist hebben gehoord, ze gebruiken gewone broodgist en schrijven daar meestal het falen van de wijn of de ongeschikte smaak aan toe, nogal oneerlijk slechte wijnbereidingsvoorschriften. Anderen gebruiken weer broodgist, omdat ze er behoorlijk goede wijn van wisten te krijgen, echter niet wetend, dat met dezelfde inspanning en kosten, en met het gebruik van fijne wijngist zouden ze een onvergelijkbaar betere wijn hebben verkregen, en het verkrijgen van veel meer positieve eigenschappen wanneer ze worden opgeslagen.