Voordelen van wijnproductie

Door de productie van wijnen in het land te verhogen, we zouden de inname verhogen, en dus de productie van suiker, wat van groot belang zou zijn voor de welvaart van onze landbouw. Gelijktijdig met een verhoogde wijnproductie, een grote bloei van onze fruitteelt zou beginnen, die voor fruitafval. vormen 60% oogst, vindt geen goede markt. Propaganda voor het maken van wijn, is een strijd tegen alcoholisme, omdat zoals de ervaring leert, wijn vervangt wodka door dit belangrijkste fort, welke abstinenceisten het eerst moeten aanvallen, uw wachtwoorden wilt invoeren. Als ze wodka konden vervangen door wijn, het zou een grote overwinning voor hen zijn, en dan nog maar één stap naar naar wijn geurende vruchtensappen, die we vandaag kunnen produceren zonder het gebruik van etherische oliën door bepaalde paddenstoelen te gebruiken, die suiker in gas en de bijbehorende wijnaroma's veranderen.

Is wijn een gezonde drank?? Wijn met een matige hoeveelheid alcohol, daarom niet kunstmatig alcoholisch gemaakt, is een gezond product, vooral in vergelijking met wodka, wat buitengewoon ongezond is vanwege het teveel aan alcohol. Wijn bevat meestal wat voedingssuiker, wat het belangrijkste is: vitamines (leefde), zo'n belangrijke rol voor de menselijke gezondheid, en waarvan wodka volledig verstoken is. Wijnen bevatten ook enkele organische zuren, die door bepaalde chemische transformaties, geïnduceerd in ons lichaam, ze verwijderen er schadelijke stoffen uit voor het organisme van het lichaam. Franse geleerden: EEN. Nodon ik G. Curier verklaarde, dat de wijnen radioactief zijn, en sommige zo sterk, dat ze een zeer sterke invloed hebben op de vitale functies van het lichaam. Deze eigenschap zal ongetwijfeld binnenkort op grote schaal worden gebruikt in de geneeskunde voor wijnen, die, om andere redenen, oude wijnen al lang geleden hebben gevonden.