De voordelen van het maken van uw wijn

Van al het binnenlandse fruit zo vers, evenals gedroogd kan worden geproduceerd in het huis van wijn, niet onderdoen voor de goedheid van wijnen gemaakt van druiven. Want wat is er vreemd aan, omdat ons fruit wordt gebruikt om druivenwijnen te verbeteren, zoals blijkt uit de export van onze blauwe bessen en kersen naar het buitenland, en op de internationale tentoonstelling van druiven- en fruitwijnen in Parijs ging de eerste prijs naar de bessenwijn, wat in zijn tijd tot consternatie leidde bij de producenten van druivenwijn.

Wijn kan thuis met weinig moeite en tegen lage kosten worden geproduceerd, en de voordelen van zo'n wijn zijn enorm:

1) każdy wie, welke materialen hij gebruikte, is zeker, dat hij gezond en vers fruit gebruikte, niet verrot of gemengd, bijv.. verschillende groenten, zoals het vaak gebeurt bij inferieure labels;

2) wina domowe nie są siarkowane, bevatten geen gips, glycerine, sacharine, zodat ze geen maagaandoeningen kunnen veroorzaken:

3) nie zawierają sztucznych barwików, oliën, of andere toevoegingen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Productkosten voor zelfgemaakte producten 1 liter wijn zal ongeveer zijn -50 centen tot één zloty, het hangt af van de hoeveelheid en het soort fruit dat wordt gebruikt, evenals de hoeveelheid alcohol, welke wijn we van plan zijn te geven. Zo wordt tegen zeer lage kosten en met weinig moeite een product met een nobele smaak verkregen, en ook van hoge voedingswaarde, voor elke wijn, zowel druif als fruit, bevat grote hoeveelheden vitamines, stoffen die nodig zijn voor de gezondheid.