Chemische kenmerken van hopbereidingen

Chemische kenmerken van hopbereidingen

Hop-extracten hebben verschillende bitterheidswaarden en, afhankelijk van het gehalte aan bitterstoffen, vervangen ze hop in verhouding tot 1:4,, 1:6 of zelfs hoger Binnenlands hop-extract vervangt hop in verhouding 1:6.

Geïsomeriseerde extracten worden gekenmerkt door een aanzienlijke hoeveelheid iso-α-zuren, waardoor het mogelijk is om dergelijke preparaten rechtstreeks in jong bier te introduceren, zijn voor bier vóór filtratie.

De Australische Carlton-voorbereiding is bekend, met ca.. 29%o iso-α-bitterzuren en andere isomerisatieproducten, evenals producten die het resultaat zijn van de oxidatie en reductie van bittere stoffen. Dit preparaat bevat ook een kleine hoeveelheid α-zuren en β-bitterzuren.

Een ander geïsomeriseerd Isopal-extract is het zuiverste commerciële preparaat. Het bevat ca.. 20% iso α-zuren en ca.. 1,15% bittere producten.
Geconcentreerde hop bevat alle waardevolle hopingrediënten. De chemische samenstelling van hoppoeder is vergelijkbaar met hop in de vorm van kegels.

Lupulinepoeder bevat 16-28% a-zuren, terwijl pure lupuline heeft 30% deze relaties.